Despre Clasele Happy Gym

Clase Happy Gym:

Steel Tonic — Total Body — deepWORK® — Khai BO — Fit to the Max — Zumba — Fitball Fitness — Cardio Tone — Kangoo Jumps — Step Aerobic — Pilates — Corex — REBOUND – Total Body Jump — Postural — Steel Training — Step & Tone —- Kids fit — TRX — Pump IT — Kyokushin Kay — Cycling — Morning Mix

 

Steel Tonic

Steel Tonic este un antrenament de 60 de minute, energic și intens, foarte eficient pentru arderea grăsimilor și tonifierea/definirea tuturor grupelor musculare.

Activitatea cardio este bazată pe coregrafii foarte ușor de urmat, construite din elemente de aerobic cu impact ușor, alternate cu cele de impact mare (sărituri, marș, alergare, ridicări de genunchi, balans, ridicări de călcai, deplasări, forfecări etc), dar care sunt legate între ele în așa fel încât nu există noțiunea de plictiseala.

Partea de tonifiere este asigurată de exerciții în care se folosește doar greutatea corpului (genuflexiuni, fandări) combinate cu exerciții în care se folosesc gantere, step sau benzi elastice și care asigura astfel o variație de intensitate.
Sau pe scurt… Steel Tonic: Energie și intensitate într-un mix ideal de cardio și tonifiere. Altfel spus: slim și fit cu pătrățele.

Care sunt avantajele și beneficiile acestui tip de antrenament?

•    Îmbunătățește tonusul general al corpului.
•   Crește tonusul coapselor și mușchilor fesieri, datorită concentrării în mare parte pe zona inferioară a corpului.
•    Crește nivelul de rezistență aerobă și anaerobă.
•    Crește capacitatea cardio-pulmonară.
•    Îmbunătățește postura și coordonarea.
•    Definește musculatura.
•    Reduce stresul, îmbunătățind atât fizicul cât și psihicul.
•    Intensifică metabolismul, stimulează arderea caloriilor.
•    Antrenează corpul și mintea, fiind un antrenament complet, sigur și distractiv.


deepWORK®

deepWORK® este un antrenament funcțional, bazat pe principii holistice – “antrenament funcțional” provenit din Vest, combinat cu filozofia antrenamentului Orientului Îndepărtat. Acest antrenament depășește cu mult principiile unui antrenament funcțional obișnuit, arde calorii la modul “dramatic” și de multe ori aduce participanții, cu ajutorul muzicii, într-un fel de transă de mișcare.

deepWORK® combină cunoștințele din bodyART® și IRON SYSTEM®. Este atletic, ușor, intensiv, unic și destul de diferit de toate programele cunoscute – un antrenament provenit din cele 5 elemente și plin de energie pozitivă! Un antrenament de grup holistic, funcțional by Robert Steinbacher fără echipament!

Secvențele de mișcare din deepWORK® sunt concepute astfel încât există întotdeauna o legătură între tensiune și relaxare, combinate cu exerciții de respirație. Fazele antrenamentului deepWORK® sunt structurate pe cele 5 elemente: pământ, lemn, foc, metal, apa. Acestea, la rândul lor, au energii diferite. După un antrenament deepWORK®, participantul este complet epuizat. Aceste tehnici sunt folosite în terapia meditației, în așa numitele meditații dinamice, care provin din Orientul Îndepărtat și sunt folosite în special pentru tratarea persoanelor depresive, bolnave de cancer sau cu suferințe psihosomatice.

 


Fit to the Max

Este o clasa prezentata de Adrian Bazavan si Dumi la conventia internationala de fitness. Este o clasa cu consum mare caloric, jumatate din ea plina de dinamica, jumatate statica, cu pozitii de tensiune musculara, antreneaza corpul global slabeste si tonifiaza.

 


Fitball Fitness

Fitball-ul ca tip de fitness este o clasa ce contine atat exercitii dinamice, cat si statice, efectuate cu sau pe o minge. Mingea speciala folosita la programul de Fitball te va ajuta sa adopti o postura corecta in efectuarea miscarilor specifice acestui antrenament fizic.

Mingiile pe care se lucreaza preiau o parte din greutatea corpului, atenuand socurile, asadar este un curs recomandat pentru orice varsta.

Fata de exercitiile executate pe suprafetele orizontale, aici organismul trebuie sa utilizeze un numar mare de muschi pentru a-si corecta in permanenta centrul de greutate. Mushii astfel utilizati devin tot mai puternici in timp, in principal cei abdominali si lombari.

Cum alegem mingea de fitness?

La achizitionarea unei mingi de fitball trebuie sa se tina seama de dimensiunile ei in functie de statura ta si sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine!

Beneficiile Fitball-ului sunt numeroase:

 • Arderea rapida a grasimilor
 • Tonifierea abdominala
 • Tonifierea muschilor spatelui
 • Imbunatatirea echilibrului, coordonarii si relaxarii
 • Cresterea fexibilitatii
 • Cresterea tonusului muscular
 • Combaterea celulitei

 


Kangoo Jumps

Ce inseamna Kangoo Jumps?

Kangoo Jumps este o forma de aerobic de tip cardio, special conceput pentru a solicita intregul corp, a creste masa musculara si a dezvolta rezistenta organismului. Se practica doar cu ajutorul ghetelor special concepute pentru Kangoo Jumps.

O sedinta dureaza 50 de minute, iar antrenamentul in sine este impartit in 3 parti. Astfel, se incepe cu incalzirea, se continua cu partea de workout unde, in functie de nivelul clasei, se realizeaza coregrafii mai mult sau mai putin complicate, iar apoi, spre final, urmeaza partea de stretching unde se intinde musculatura si se relaxeaza. De asemenea, exista mai multe tipuri de Kangoo Jumps: Kangoo Power, un antrenament exploziv si foarte motivant, in timpul caruia corpul lucreaza intens, cu atat mai mult cu cat se lucreaza si cu bratele. Apoi exista Kangoo Dance unde se creeaza coregrafii, se danseaza practic, fiind un tip de antrenament foarte dinamic. Mai exista si Kangoo Kick, un tip de antrenament in stilul artelor martiale, ce include kickbox si karate.

In principiu, cam intre 3 si 5 sedinte sunt recomandate. Persoanele care isi doresc sa slabeasca considerabil trebuie sa faca peste 3 sedinte pe saptamana.

Solicita intregul corp, dar, intr-adevar, picioarele, coapsele, fesierii si zona abdominala sunt zonele cel mai intens lucrate.

Secretul sta in functionarea intensa a sistemului limfatic. Limfa este acel lichid care circula prin toate celulele organismului uman si care transporta si elimina, totodata, toate reziduurile si toxinele, astfel mentinandu-l sanatos.

Beneficii:

In primul rand, imbunatateste aspectul fizic si reduce celulita. De asemenea, intareste sistemul osos si sistemul imunitar, imbunatateste tonusul muscular si ajuta la eliberarea endorfinelor, acele substante care ne confera starea de bine si de fericire.

Acest tip de sport nu poate fi practicat de femeile insarcinate si nici de persoanele care sufera de spondiloza cervicala; in rest, poate fi practicat de oricine, inclusiv de barbati si de copiii cu varsta peste 6 ani.

 


Pilates

La clasele de PILATES vom executa miscari si exercitii pentru minte si trup, menite sa ne conecteze cu noi insine.

Metoda Pilates este o metoda bazata pe miscari si exercitii cu impact scazut, dar care necesita, in acelasi timp efort muscular greu, fara sa puna presiune pe coloana si articulatii.

Cu ajutorul exercitiilor Pilates, putem lucra eficient musculatura intregului corp si in special musculatura profunda – posturala.

Executand miscarile corect si controlat, cu respectarea principiilor de baza stabilite de Joseph Pilates, ne putea bucura de beneficiile aduse de acestea:

 • dezvoltarea si tonifierea uniforma a musculaturii ,
 • intarirea si dezvoltarea musculaturii posturale,
 • corectarea posturii,
 • marirea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor,
 • imbunatatirea respiratiei,
 • marirea capacitatii de stabilizare si control, imbunatatirea echilibrului,
 • cresterea proprioceptiei si a eficientei.

Metoda Pilates nu este doar miscare, ci EDUCATIE PENTRU MISCARE, avand ca scop sa ne constientizeze fata de noi insine, imbunatatindu-ne coordonarea, mobilitatea si CALITATEA MISCARII.

Doar asa vom putea fi mai frumosi, mai sanatosi, mai armoniosi si vom aduce un castig fintei perfectecreatedenatura – OMUL.


REBOUND – Total Body Jump

Se mai numeste si clasa “SUPER FUN” plina de energie, clasa de tip cardio dedicata antrenamentelor de grup.

In cadrul acestui tip de antrenament se foloseste trambulina elastica Rebound care permite realizarea unui tip de exercitii prin care se obtine absenta gravitatiei in punctul cel mai inalt al sariturii si cresterea fortei de gravitatie in timpul fazei de aterizare.

Trambulinele confera o mai mare stabilitate si o mai buna amortizare a socurilor la fiecare saritura.

Exercitiile care se executa pe parcursul acestei clase sunt cardio si de tonifiere in cadrul unei coregrafii complexe.

Beneficiile acestui program sunt :

 • dezvoltarea coordonarii intregului corp;
 • dezvoltarea atentiei distributive;
 • tonifiere musculara pe brate, coapse si abdomen;
 • protejarea si intarirea articulatiilor;
 • arderea grasimilor si combaterea celulitei;
 • eliminarea toxinelor;
 • imbunatatirea capacitatii respiratorii;
 • imbunatatirea digestiei;
 • imbunatatirea raportului dintre colesterolul bun si cel rau;
 • imbunatatirea concentrarii datorita hiperoxigenarii creierului;
 • imbunatatirea calitatii somnului si implicit reducerea stresului;
 • intarirea sistemului imunitar;
 • cresterea secretiei de endorfine (senzatie de euforie).

 


Steel Training

Steel Training este antrenamentul cu greutati potrivit pentru doamnele care vor sa tonifice musculatura intregului corp. Timp de 50 de minute, exercitiile sunt combinate intr-o coregrafie bine pusa la punct, cu o tranzitie logica si vizeaza principalele grupe musculare. Sunt, astfel, executate pe muzica exercitii de baza pentru brate, picioare, piept, spate si abdomen, folosind gantere si bara cu greutati. Antrenamentul permite cresterea incarcarii pe bara (a numarului de kilograme cu care sunt realizate exercitiile), sporind efectul exercitiilor asupra musculaturii. Steel Training este o varianta mult mai antrenanta a exercitiilor din sala de forta.

Avantaje si beneficii

 • Creste tonusul muscular.
 • Revigoreaza sistemul motor pasiv, ducand la o nevoie crescuta de calciu la nivelul oaselor.
 • Previne osteoporoza si bolile osoase.
 • Imbunatateste coordonarea.
 • Stimuleaza sistemul cardiovascular si circulatia centrala.
 • Creste forta si rezistenta corpului.
 • Reduce stresul si tensiunea, imbunatatind nu numai fizicul dar si psihicul.
 • Intarzie imbatranirea, imbunatatind calitatea vietii fiecarui participant.
 • Antreneaza sistemul respirator crescand astfel capacitatea pulmonara.
 • Stimuleaza metabolismul, favorizand arderea grasimilor.

 


Kids fit

O metoda de relaxare și distracție unde învățam sa ne dezvoltam Abilitățile sociale, de integrare intr-un grup, lucrul in echipa, dar și spiritul de competiție. Sportul creste imunitatea, pune bazele dezvoltarii armonioase a sistemului osos și muscular. Încercam prin metode distractive și circuite antrenante sa-i ajutam pe micuți sa capete o postura corecta și sa-și dezvolte funcții precum echilibrul, atenția, coordonarea.

 


Pump IT

Pump It este o clasa de aerobic care are ca scop antrenarea intregului corp intr-o singura ora.  Mai pe scurt, un antrenament intens de tonifiere pentru principalele grupe musculare.

La aceasta clasa folosim barele speciale, gantere, steppere.

Scopul acestei clase este cresterea tonusului muscular si cresterea adaptarii organismului la efort in general.

Aceasta clasa iti va aduce rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt.

 


Cycling

Clasa de Cycling este o clasa de cardio, excelenta pentru slabit si arderea caloriilor pe care le-ai pus in timpul zilei sau in timpul anilor. E o clasa in care fiecare poate sa lucreze in ritmul lui, in functie de conditia fizica pe care o are. Imitam iesirile de afara, urcam, coboram, putem sa ardem minim 600-1000 calorii pe ora, iar ca un avantaj foarte mare fata de alte clase de cardio e ca nu avem coregrafie, doar stam pe loc. Chiar si cei care nu au facut niciodata sport pot sa se urce pe bicicleta si sa pedaleze in ritmul lor, iar incepand cu a doua – a treia sedinta, dupa toate cele 60 de minute, vei avea placerea si satisfactia de a termina tot antrenamentul, de a arde calorii si dorinta de a veni in continuare.

Clasele sunt efectuate intotdeauna pe muzica, iar antrenorul iti va descrie cat mai amanuntit si te va face sa vizualizezi un antenament de ciclism ca pe un traseu montan sau rutier, in functie de specificul clasei. Printre beneficiile pe care le poti dobandi prin participarea la clasa de cycling sunt tonifierea trenului inferior, cresterea capacitatii de efort, cresterea rezistentei generale. Fanii pot regasi in antrenamentele de spinning o compensatie cel putin la fel de avantajoasa ca si un ride in exterior. Daca vii la ora potrivita, poti sa efectuezi un antrenament pe care in mod normal nu l-ai putea face in conditii de ploaie, ninsoare, frig.

 


Total Body

Antrenamentul Total Body, sau antrenamentul functional nu este o noutate, consta in miscari pe care le facem de foarte multi ani. Sportivii si atletii fac ridicari , aplecari si rasuciri de sute de ani. Antrenamentul functional este un concept care ne indeamna sa construim pe fundatii solide activitatile pe care le facem de foarte multi ani.

Beneficii:

 • Acest tip de antrenament ne pregateste pentru sarcinile noastre de zi cu zi si cele de la locul de munca;
 • Poate fi definit ca fiind un set de miscari si exercitii care ne permit sa ne indeplinim sarcinile zilnice mult mai eficient;
 • Total-Body contine elemente de distractie atunci cand folosim instrumente pe parcursul lui.

 


Khai BO

KHAI – BO este un tip de exerciţii de freestyle combat executate pe muzică. Lansat la sfârşitul anilor 90, este recunoscut că unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia.
Este o clasă cardio, plină de energie, în timpul căreia se pot arde între 500 şi 700 calorii. Scopul principal al exerciţiilor este de a spori capacitatea cardiovasculară, rezistenţă, flexibilitatea şi forţa.
Pe scurt, este antrenamentul aerobic care presupune lovituri inspirate din artele marţiale, practicat pe muzică alertă.

 


Zumba

Zumba este o combinatie intre aerobic si dansul latino. Prin coregrafii simple se urmareste pastrarea formei fizice si pierderea in greutate.

Practicantii spun ca zumba este distractiva, deoarece se desfasoara pe ritmuri muzicale placute, in pasi de dans.

Zumba motiveaza practicantii ei sa faca de fiecare data mai mult si mai bine, prin miscari antrenante si combinate in mod inedit.

In functie de intensitatea cu care se danseaza zumba, in cursul unei sedinte, se pot consuma intre 500 si 800 de calorii.

Miscarile de zumba solicita si pun in miscare toate grupele de muschi, modeland si tonifiind corpul. In acelasi timp actioneaza precum exercitiile cardio, solicitand inima si imbunatatind sistemul cardio-vascular.

Pe langa beneficiile fizice, zumba exercita o influenta benefica si asupra psihicului. Clasa de Zumba inseamna amuzament si distractie.

 


Cardio Tone

Cardio Tone este o clasa de aerobic compusa din pasi de baza caracteristici aerobicului are ca prima parte incalzirea cardio care accelereaza arderea grasimilor. In cea de-a doua parte a antrenamentului se efectueaza exercitii la salteluta cu scopul tonifierii musculaturii, definind in principal muschii abdominali, fesieri, lombari si coapsele.
In partea a treia, care incheie clasa, se efectueaza exercitii de stretching, de relaxare si respiratie.

Tone & Stretch
Antrenamentul urmareste o modelare completa a corpului prin imbunatatirea controlului si tonifierii musculaturii. Acest stil de antrenament se bazeaza pe miscari lente ce conduc la o executare corecta a exercitiilor care au ca efect tonifierea intregului corp, (in special a zonelor cu probleme: copse, fese, abdomen ), reducerea celulitei, imbunatatirea circulatiei sanguine, dar si a posturii coloanei vetebrale.

Tone & burn
Asa cum ii spune si numele, antrenamentul pune accentul pe tonifierea muschilor si arderea grasimilor. In antrenament sunt folosite gantere, elastice, steppere, saltelute pentru un program cat mai antrenant. Cu acest tip de antrenament reusim sa dobandim energie, vitalitate, tonus si buna dispozitie, iar corpul devine mai suplu si mai ferm.

 


Step Aerobic

Exerciţiile practicate în cadrul claselor de Step Aerobic va oferă un tonus muscular bun şi o condiţie fizică excelenţă.

Step & Tone
Step-ul reprezintă o clasa de aerobic dinamica, care se bazeaza pe folosirea steper-ului, cu miscari sigure pentru genunchi şi articulatii, de pasire pe şi de pe step în diferite combinatii de exercitii, folosind şi miscari de brate, elemente de mobilitate şi echilibru.
Clasa de step are la baza exercitii care te solicita atat din punct de vedere cardio cat si de tonifiere.
Dezvoltand exercitiile de tonifiere care au la baza pasi simpli, putem obtine un antrenament mai complex si mai dificil, in functie si de intensitatea creata de instructor.

Pentru ca acest antrenament sa devina mai atractiv si mai eficient a fost structurat si adaptat pe muzica ritmata.

Cine poate participa?

Exercitiile de step au fost create initial ca un program de recuprare, astfel oricine poate participa la aceste clase indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Care sunt beneficiile?
– te ajuta sa slabesti sanatos
– reduce tesutul adipos
– creste rezistenta la efort
– tonifiaza intregul corp
– creste capacitate de concentrare si coordonare
– intregul corp devine armonios cu o fibra lunga si o postura corecta

 


Corex
Exercitiile pentru core antreneaza muschii din zona pelvisului, zona lombara, solduri si abdomen, in asa fel incat sa fie in armonie. Acest lucru asigura un bun balans si stabilitate, fie in sportul de performanta, fie in activitatile de zi cu zi. De fapt, foarte multe sporturi si activitati fizice depind de un trunchi stabil, cu muschi dezvoltati armonios.
Core-ul ofera stabilitate si forta intregului corp, motiv pentru care este important sa se dezvolte aceste grupe musculare. Core-ul nu contine doar dreptul abdominal; contine si oblicii, lombarii si gluteii. Un bun antrenament pentru core trebuie sa contina exercitii adresate fiecarui “unghi”, pentru a avea un six-pack tonifiat si un trunchi puternic.
Exercitiile pentru core sunt importante pentru un program fitness bine pus la punct. In afara de renumitele genuflexiuni si flotari, exercitiile pentru trunchi sunt adesea neglijate. Liora te va invata cum sa iti creezi antrenamente pentru stabilizarea muschilor trunchiului si pentru imbunatatirea balansului cu ajutorul acestora.


Postural training
Introducerea
Corpul nostru este tinta principala in practicarea exercitiilor de postura. Cel mai important lucru in antrenament este drumul pe care il facem, nu doar destinatia!  Important este sa intelegem si sa facem din placere ceea ce facem.
Niciodata nu vom fi prea tineri sau prea batrani pentru a detine controlul asupra propriului corp. Trebuie doar sa faceti schimbarea! Corpul se va vindeca singur, pentru ca celulele se regenereaza. Trebuie sa antrenam corpul sa creeze un echilibru perfect!
Din pacate, doar putini dintre noi au postura perfecta si majoritatea avem dureri de spate, gat, genunchi. Doar prin implementarea catorva miscari putem sa imbunatatim postura si facem ca durerile sa treaca si veti vedea cum corpul incepe sa lucreze in modul lui natural si corect.
Resursele pentru sistemul antrenamentului postural
Sistemul e o combinatie din mai multe antrenamente cunoscute, cum ar fi Pilates, Yoga, Dans, Kineto terapie, Masaj.
Definitii
Postura corecta este atunci cand musculatura corpului este aliniata corect, in asa fel incat sa poata permite executarea miscarilor eficiente. Atunci cand corpul nostru si articulatiile sunt in echilibru perfect si suportate cum trebuie, putem face cu usurinta miscarile de zi cu zi, fara dureri si eforturi prea mari.

Beneficiile antrenamentului postural
Exercitiile din antrenamentul postural sunt potrivite pentru oricine, de orice varsta si cu orice problema: clasa dezvolta atat echilibrul si flexibilitatea posturii corecte, cat si prevenirea accidentarilor.
Prin alinierea coloanei vertebrale, ne imbunatatim postura si lucram la flexibilitate care ne ajuta la miscare si echilibru. Veti invata noi obiceiuri pentru a mentine postura corecta si pentru a permite corpului sa lucreze mai eficient. Toate articulatiile vor primi sprijinul corect si acest tip de antrenament va ajuta la o functionare corecta.
Clientii vostri se vor simti mult mai bine, tensiunea va fi inexistenta, vor fi mai relaxati si vor arata din ce in ce mai tineri si mai tonifiati. Adaugati la toate acestea si nutritia echilibrata si corpul lor va primi nenumarate beneficii.
Antrenamentul postural este o inovatie in miscare, construit dintr-un program special creat pentru a solutiona problemele de spate sic el mai important, pentru a lucre impotriva durerilor.

 


Step & Tone

Step & Tone este o clasa dinamica, de tonifiere ce-ti confera energie intreaga saptamana.

In cadrul clasei de Step & Tone  imbinam efortul aerob cu cel anaerob.

Este un tip de antrenament intens ce nu -ti lasa timp de „gandit”, te mentine intreaga ora activ.

Step & Tone asigura arderea semnificativa a caloriilor si o buna tonifiere a intregii musculaturi. Se lucreaza analitic toate grupele musculare, cu step, gantere.

Clase accesibile tuturor varstelor.

 


TRX

TRX-ul este un instrument cu ajutorul caruia se efectueaza majoritatea exercitiilor in suspensie. Trx este recomandat in antrenamentele de recuperare pentru cei care au probleme cu incheieturile sau cu spatele.

Beneficiile antrenamentului TRX

 1. antreneaza toti muschii corpului
 2. dezvolta forta musculara
 3. este si un bun antrenament cardio
 4. creste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea
 5. reduce riscul de accidentari
 6. este un antrenament care dezvolta forta in regim de rezistenta

Acest tip de antrenament este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si de dificultate. Este un atrenament perfect atat pentru reabilitare cat si pentru un program de fitness intensiv. Spre deosebire de antrenamentele standard care permit solicitarea unei singure grupe musculare, ceea ce poate duce si la riscul aparitiei de accidentari sau dezechilibre musculare, Trx Suspension Training permite utilizarea unei plaje mai largi de miscari si de grupe musculare simultan.
TRX-ul se poate utiliza oriunde, fiind adaptabil cu un maner special si il putem utiliza la : sala, in parc, si chiar acasa.

Exercitii care pot fi lucrate la antrenamentele TRX

1. Flotari
Bratele tinute la distanta egala de corp, indoim coatele pana ajungem in unghi drept, mentinem cateva secunde si revenim la pozitia initiala.
Acesta exercitiu este foarte bun pentru dezvoltarea muschilor pectoral, biceps, triceps

2. Tractiuni la TRX
Ne lasam putin pe spate, bratele intinse inainte, tragem de TRX pana cand ajungem cu coatele indoite la 90 de grade.
Exercitiu pentru dezvoltarea muschilor spatelui si a deltoizilor

3. Genuflexiune intr-un picior
Bratele le tinem drepte, toata greutatea se lasa pe un picior, stai putin lasat pe spate si executi o genuflexiune ducand piciorul din aer spre inainte.
Exercitiuni pentru dezvoltarea fortei si masei musculare a coapsei.

4. Fandare intr-un picior
Toata greutatea o lasam pe un picior, bratele intinse catre inainte , executam o fandare, lasand piciorul din aer sa plece in spate, bratele ramanand intinse.
Exercitiu foarte bun pentru dezvoltarea fortei si masei musculare a intregii coapse.

5. Abdomen
Stam in pozitie de flotare, palmele la nivelul umerilor, si picioarele prinse la TRX , tragem ambii genunchi pe piept si revenim in pozitia initiala.
Exercitiu pentru dezvoltarea fortei si rezistentei zonei lombare si a muschilor abdominali.

 


Kyokushin Kay

Scopul primordial al karateului kyokushin este acela de a educa fizicul şi spiritul.

Un antrenament de karate kyokushin va începe şi se va termina întotdeauna cu politeţea, care include forme de respect ce sunt prezentate atât faţă de profesor cât şi de colegi.  Antrenamentul începe cu o parte de încălzire care pregăteşte organismul pt efort, parte ce include mai multe forme, cum ar fi gimnastica, stretchingul etc. Apoi se trece la partea fundamentală a antrenamentului, compusă fie din combinaţii de tehnici ce le pun la încercare coordonarea şi îndemânarea, fie serii de paşi cu tehnici executuate din diferite poziţii, toată lumea în acelaşi timp, fapt ce îi disciplinează pe copii şi îi învăţă să lucreze toţi ca un tot unitar, înlăturând asfel şi sentimentul de oboseală.

În cadrul unui antrenament de karate găsim şi exerciţii de forţă precum flotări, abdomene, genuflexiuni etc. în diferite modalităţi de executare, având ca scop creşterea forţei. Prin exerciţiile făcute la antrenamentul de karate kyokushin elevii noştri învaţă că se pot antrena oriunde, fără a avea nevoie de obiecte, folosind doar corpul prorpiu.

Pentru cei mici, jocurile de tip ştafetă sau acelea cele ce implică tehnicile şi poziţiile învăţate, sunt un deliciu, antrenamentele pentru cei mici fiind structurate astfel pentru ca aceştia să le recepţioneze ca pe o joacă, nu ca pe ceva stresant.

 


Morning Mix

Sa ne începem ziua cu energie in fiecare miercuri la 09:00 cu Morning Mix; printr o Clasa ce stimulează metabolismul in care vom combina antrenamentul de forta cu cel de cardio ajutand la menținerea sau creșterea masei musculare și întărirea sistemului cardio-vascular.  Consumul energetic este maxim in timpul antrenamentului si cateva ore dupa.