facebook happy gym

Before & After Bogdan Berechet

 – 33 de kg ? Sincer, nu-mi pot imagina cum am fost in stare sa car o astfel de greutate la orice pas, in orice moment.

Aproape jumatatea greutatii unui om normal depusa sub forma de pizza, burgeri si alte delicii :). Nu am de gand sa spun ca a fost usor, sau ca acest surplus s-a evaporat doar uitandu-ma la aparatele salii de fitness, dar cu determinare, cu un coordonator excelent, caruia am sa-i fiu recunoscator toata viata, si nu in ultimul rand, rabdare, am reusit sa-mi schimb radical stilul de viata.

Probabil rezultatele mele puteau fi mult mai semnificative, dar cum spunea si antrenorul meu, ce s-a stricat in 25 de ani nu se poate repara peste noapte.

Multumesc mult Vlad, voi tine cont in continuare de sfaturile tale si voi face tot ce pot pentru a ma ridica la asteptarile unui adevarat sportiv.

Aveti grija de voi, altcineva nu o va face !

Și am reușit să schimbăm prefixul si nu odata, de cateva ori!!!
Dupa
6 luni – 25 de kg minus !!! (98kg)

In prezent – 33 kg minus (90 kg)
Cu Bogdan m-am înțeles din prima și-am bătut palma să lucram impreuna, doar dacă acceptă să ne focusăm pe antrenamente, alimentație, odihnă și aruncat cântarul(totul in echilibru), a avut încredere și acum a venit momentul în care ne putem uita la cântar și bucura de rezultat dupa ce am format o baza solida.
Felicitări Bogdan și la cat mai multe zile de sport!

Comunicarea si increderea sunt esentiale intr-o colaborare client-antrenor in procesul de remodelare corporala si un stil de viata sanatos. Atunci cand pricipiile sunt respectate, atitudinea este potrivita, echilibrul este prezent rezultatatele sunt pe masura!
PS : kilogramele minus sunt întodeauna la celălalt capăt al tunelului, ideea e ca mulți  nu intra in tunel si vor deja sa scoată capul.

Vrei sa slabesti si sa inveti cum sa te antrenezi corect intr-un loc mai mult decat placut? Happy Gym este alegerea potrivita, alege acum unul dintre antrenorii nostri si incepe schimbarea de care ai nevoie.

Hai sa ne cunoastem

 

 
Before & After Bogdan Berechet