facebook happy gym

Petri – testimoniale clienti

Îi mulțumesc antrenorului meu, Petri, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că și-a ținut promisiunea: -8 kg în 2 luni. Cel mai mult mă bucur că am învățat cum să mănânc și să mă antrenez pentru a păstra rezultatele obținute. Mulțumesc și spor în continuare!

George

 

Un antrenor personal foarte motivant. Rezultatele se vad dar trebuie sa si muncesti pentru ele. Am invatat cate putin si despre alimentatia sanatoasa si chiar mi-a recomandat niste retete marfa 🙂 Si da, am incluse in dieta si dulciurile.

Otilia

 

Petri a dat dovada de o flexibilitate imensa, avand schimbari constante atat la planul de alimentatie, cat si pe partea de antrenamente, incercand sa obtinem maximum posibil chiar daca timpul alocat zilnic pentru miscare era limitat. Multumesc si spor la treaba in continuare!

Ionut

 

Este simplu sa lasi un feedback de 5 stele cand totul se poate cuprinde intr-un cuvant: PROFESIONALISM! Multumesc mult pentru indrumarea acordata.

Razvan

 

Ca si antrenor personal, Petri este „the full package”! Pe la langa diversele tipuri de antrenament pe care le abordeaza, are si cunostinte vaste de nutritie, astfel incat reuseste sa-si ajute clientii sa-si atinga obiectivele personale de fitness! Recomand cu incredere! 🙂

Monica

 

Inainte de a fi un profesionist, Petri este un om de incredere, pe care te poti baza. Este pasionat, ambitios si devotat cu toata energia lui. In ultimii ani a demonstrat ca poate oferi din plin, fara a cere prea mult, sau chiar nimic in schimb. He is a true ‘giver’. Bravo Petri si mult succes in tot ceea ce faci!

Vlad

 

Profesionalism, implicare, entuziasm…acestea sunt calitățile care îl recomandă. Pot spune ca pe langa antrenamente și un plan de alimentație adecvat, mi-a oferit si motivatia de care aveam nevoie. Recomand! 💪

Alexandra

 

Lucrez cu Petri de mai multi ani si rezultatele au aparut dupa doar 2 luni. Este un adevarat profesionist. Multumesc, tine-o tot asa!

Daniel

 

Petri, un om cu un vibe super ok de la care ai foarte multe de invatat. Te motiveaza super mult si explica foarte bine. Recomand cu toata increderea!

Vlad

Vrei sa slabesti si sa inveti cum sa te antrenezi corect intr-un loc mai mult decat placut? Happy Gym este alegerea potrivita, alege acum unul dintre antrenorii nostri si incepe schimbarea de care ai nevoie.

Hai sa ne cunoastem!

 
Petri – testimoniale clienti